Tillsammans når man längre än på egen hand

Bloggandet är min huvudsakliga kanal. Här finns det plats att uttrycka tankar, och här kan längre kommentarer tas emot och samtal kan uppstå. Twitter är ett annat medium, en annan kanal att nå ut via, med andra förutsättningar och möjligheter. Jag finns där också, uppdaterar kontot med intressanta länkar till viktiga artiklar och annat jag hittar på nätet som ligger i linje med värderingarna som uttrycks här på bloggen. På Twitter försöker jag uttrycka mig koncentrerat och sprida kärnfulla insikter om bildning, hållbarhet och kulturvetenskapens nytta. Följ mig gärna: https://twitter.com/eddynehls

Gilla gärna Flyktlinjer på Facebook. Jag jobbar ideellt med detta projekt, vid sidan av mitt ordinarie arbete. Jag vill nå ut och ju fler som länkar, gillar och engagerar sig desto större spridning får tankarna. All hjälp jag kan få tas emot med tacksamhet och bidrar till att projektet lever vidare och ökar chansen att ett mer hållbart samhälle växer fram.

Ladda ner och sprid gärna min bok Samtal om samtal om kultur, det är helt gratis. Den handlar om liknande saker som jag skriver om på bloggen, men det är mer genomtänkt och språkligt bearbetat.

Nu finns även min nya bok Studier av förändring, i rörelse att ladda ner och den får också den gärna spridas.

I och med publiceringen av boken Föränderliga ordningar utan centrum och hierarki har projektet: Förslag till kunskapsteori för ett hållbart samhälle fullbordats och jag tar nya tag.

"Kulturvetare har aldrig ledigt. Vi tar bara en paus ibland, från analyserandet av det levda liv som vi och alla andra är en del av."

Inga kommentarer: